Cytover T3

  • 29€
  • Excl. BTW: 29€
  • Beschikbaarheid:2-3 Days
  • Merk: Vermodje
  • Model: 903
  • Pakket: 50mcg (50 pillen)
  • Middel: Liothyronine (T3)
Aantal:

Cytover T3 - oraal middel, maakte de Moldavische farmaceutisch bedrijf Vermodje. De drug is gebaseerd op de inhoud van Triiodothyronine - de huidige indeling van schildklierhormoon (T3). Ondanks de zeldzaamheid gebruik het geneesmiddel een aantal voordelen, die in handen produceren een ongekend effect. Zoals bekend T3 praktijken droging en gewichtsverlies, zoals het zachtst gezegd, schildklierhormoon is het natuurlijke vet branders van het lichaam, die snel uit tot een synthetische vorm synthetiseren, met het oog op gebruik in de sport en kapellen.

Op Cytover T3 prijs in Nederland is vrij hoog, de drug is anders zeldzaam, maar we bieden een kans om het te kopen. Cytover T3 kopen in Nederland, kunt u op onze website voor de beste prijs!

Hoe te nemen? Observatie van Nederland atleten


Belangrijk, alsmede doseringen en otstalnoe hormonen T3 algemeen elk individueel gekozen. Het hangt allemaal af van het specifieke proces, voor het kopen Cytover T3, moet je meer vertrouwd zijn met wat is hyperthyreoïdie en wat de symptomen worden.

Het feit dat de dosering en het effect van de stof precies wordt bepaald door hyperthyreoïdie, regelgeving werken doses vraagt ​​"light" binnenkomst in deze staat, in elk geval voor maximale efficiëntie en zonder risico op bijwerkingen reacties, moet een "light" hyperthyreoïdie hele cursus te behouden .

Toelating moet beginnen met de laagste dosis geleidelijk verhoogd tot het optimale. Meestal is de startdosering is 25 mg (poltabletki), dan elke 2 - moet 4e dag de dosering van 12,5-25 mg verhogen. Meestal 75 microgram optimaal, maar afhankelijk van de fysiologie van het organisme, en enkele nemen 200 mg (4 tabletten) per dag, de maximale dosis van het geneesmiddel.

Duur T3 cursus is 3-4 weken.

T3 effectief in combinatie met anabole steroïden, Testosteron is voor frequente, aangezien de gemiddelde dosis testosteron propionaat is in staat om een ​​aanzienlijke vermindering van spierafbraak tijdens gewicht sgonke.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed