Tretizen 10

  • 4€
  • Excl. BTW: 4€
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • Merk: Zenlabs
  • Model: 662
  • Pakket: 10 mg (10 capsules)
  • Middel: Isotretinoin (Accutane)
Aantal:

Farmacologie


Werkingsmechanisme - A-vitamine-achtige, dermatoprotektivnoe, anti-inflammatoire, anti-acne, protivoseboreynoe.
Het normaliseert de terminale differentiatie van de cellen, remt de proliferatie van het epitheel van de talgklieren, de vorming van afval, vergemakkelijkt de evacuatie. Het vermindert de productie en maakt de afscheiding van sebum.

Bij inname absorptie van vluchtige, lage biologische beschikbaarheid en variable; alsmede voedselinname verhoogt de biologische beschikbaarheid van 2 maal. Tmax - 2-4 uur Linking plasma-eiwitten (vooral albumine) -. 99,9%. Gemetaboliseerd tot drie belangrijkste actieve metabolieten - 4-oxo-isotretinoïne (belangrijkste metaboliet), tretinoïne en 4-oxo-retinoina en minder belangrijke metabolieten, inclusief glucuronides goed. In vivo isotretinoïne en tretinoïne omkeerbaar omgezet in elkaar tretinoïne metabolisme verband met het metabolisme van isotretinoïne. 20-30% van de dosis wordt gemetaboliseerd door isomerisatie van isotretinoïne. De farmacokinetiek van isotretinoïne bij de mens een essentiële rol kan spelen enterohepatische circulatie. In in vitro studies hebben aangetoond dat isotretinoïne metabolisme betrokken zijn isozymen CYP2C8, CYP2C9, CYP3A4 en CYP2B6 P450. T1 / 2 van isotretinoïne - 19 h, 4-oxo-izoretinoina -. 29 uur uitgescheiden door de nieren en gal in ongeveer gelijke hoeveelheden.

Toepassing van de stof Isotretinoin


Voor orale en rectale toediening: ernstige vormen van acne (nodulair of cystic, conglobata, acne littekens risico); Acne is niet ontvankelijk voor andere therapieën.

Voor lokaal gebruik: acne vulgaris, seborrheic dermatitis, rosacea, periorale dermatitis.

Opgericht door deskundigen uit Nederland Сontraindications


Overgevoeligheid, oraal en rectaal gebruik: zwangerschap, geïnstalleerd of gepland (mogelijke teratogene en embryotoxische actie), de periode van borstvoeding, leverfalen, hypervitaminose A, uitgedrukt hyperlipidemie, gelijktijdig tetracycline therapie; voor rectale toediening (optioneel): ziekten van het rectum; voor topische toepassing: Niet van toepassing over grote delen van de huid tijdens de zwangerschap, borstvoeding en vrouwen wereldwijd, waaronder Nederland planning zwangerschap.

Beperkingen van toepassing


Wetenschappers uit Nederland claimen:

Voor regelmatig gebruik: diabetes, een geschiedenis van depressie, obesitas, vetmetabolisme, alcoholisme.

Geef beoordeling

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed